Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Petrescu il lauda pe Mara

Dan Petrescu s-a declarat încântat de stagiul de pregătire pe care Unirea Urziceni l-a efectuat în Cipru. După cantonament, antrenorul ialomiţenilor a remarcat doi jucători: Mara şi Pădureţu. Pentru Mara, Unirea a plătit la UTA 100.000 de euro, iar jucătorul primeşte 300.000 de dolari pe sezon.

Unirea Urziceni a obţinut două victorii şi două remize în cele patru meciuri disputate în stagiul de pregătire din Cipru. La întoarcerea în ţară, Dan Petrescu a vorbit despre zilele petrecute pe terenurile din Larnaca: „Jucătorii au muncit bine, probleme puţine, terenuri excelente, am lucrat mult la omogenizare pentru că sunt jucători noi”.

realitatea.net 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: