Te asteptam si pe retelel sociale

Poveşti

Simona Halep şi-a prezentat și la Constanța trofeul câştigat la Wimbledon

Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Wimbledon, la Constanţa, în Piaţa Ovidiu, în faţa a mii de oameni, după ce a prezentat premiul pe străzile localităţii de la malul mării într-un autobuz etajat.

La ceremonia din Piaţa Ovidiu, Mara Berechet a cântat imnul României, alături de oamenii din piaţă, în onoarea Simonei Halep.

Simona Halep a mulţumit oamenilor, antrenorilor şi familiei, subliniind că are un invitat special la ceremonie, pe nepoţica ei.

„Sunt foarte emoţionată că au venit atâţia oameni să vadă acest trofeu. Drumul nu a fost uşor. Toţi copiii să creadă în ei, să creadă că nimic nu este imposibil, vă mulţumesc că sunteţi alături de mine”, a spus Halep, care şi-a luat în braţe nepoţica de trei ani, Tania.

La finalul ceremoniei, Halep, alături de câţiva copii, au aruncat mingi de tenis cu autograful ei înspre public.

În Piaţa Ovidiu a avut loc un concert susţinut de Ştefan Ştiucă & The Mob, iar la sosirea Simonei un elicopter a survolat piaţa şi a aruncat petale de trandafiri.

Pe data de 13 iulie, Simona Halep a câştigat turneul de tenis de la Wimbledon, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.