Simona Halep riscă să fie detronată după înfrângerea suferită în fața Serenei Williams

Liderul WTA, Simona Halep își incheie parcursul în optimile de finală, învinsă în 3 seturi de Serena Williams, 1-6, 6-4, 4-6. Românca s-a aratat relaxată și cu zâmbetul pe buze la conferința de presă, unde a început prin a spune o glumă.

“Voi începe cu o glumă: în primul set m-am simţit de parcă aş fi fost lovită de tren. Am fost un pic lipsită de noroc, în acel moment. Ea a servit foarte bine la acele puncte. Am luptat din greu azi şi am fost foarte aproape. Totul a fost prea rapid. Nu am fost înfricoşată deoarece ştiam că am un nivel mai bun şi voi juca mai bine dacă voi rămâne acolo, începând să o mişc mai mult şi să încep să lovesc mingea mai puternic. Am avut un foc interior şi mi-am spus că acum încep meicul. A fost mai bine, ghem cu ghem, mi-am simţit nivelul crescând”.

O altă explicaţie a înfrângerii este, potrivit Simonei Halep, serviciul care nu i-a funcţionat foarte bine.

“A fost un pic frustrant în timpul meciului, dar după cum ştim cu toţii, nu sunt o jucătoare mare la serviciu şi trebuie să accept asta. Ea este foarte bună la retur şi este mereu dificil să o vezi atât de aproape de linia de fund şi să simţi un pic presiunea. Nu a fost cel mai rău meci în ceea ce priveşte serviciul. Am servit ok, dar nu a fost cel mai bine”, a declarat Simona Halep.

Campioana de la Roland Garros va avea o pauză de tenis până în weekend-ul 9-10 februarie, atunci când va fi prezentă în duelul din Fed Cup, în care România va întâlni Cehia, la Ostrava.Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...