Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Simona Halep riscă să fie detronată după înfrângerea suferită în fața Serenei Williams

Liderul WTA, Simona Halep își incheie parcursul în optimile de finală, învinsă în 3 seturi de Serena Williams, 1-6, 6-4, 4-6. Românca s-a aratat relaxată și cu zâmbetul pe buze la conferința de presă, unde a început prin a spune o glumă.

“Voi începe cu o glumă: în primul set m-am simţit de parcă aş fi fost lovită de tren. Am fost un pic lipsită de noroc, în acel moment. Ea a servit foarte bine la acele puncte. Am luptat din greu azi şi am fost foarte aproape. Totul a fost prea rapid. Nu am fost înfricoşată deoarece ştiam că am un nivel mai bun şi voi juca mai bine dacă voi rămâne acolo, începând să o mişc mai mult şi să încep să lovesc mingea mai puternic. Am avut un foc interior şi mi-am spus că acum încep meicul. A fost mai bine, ghem cu ghem, mi-am simţit nivelul crescând”.

O altă explicaţie a înfrângerii este, potrivit Simonei Halep, serviciul care nu i-a funcţionat foarte bine.

„A fost un pic frustrant în timpul meciului, dar după cum ştim cu toţii, nu sunt o jucătoare mare la serviciu şi trebuie să accept asta. Ea este foarte bună la retur şi este mereu dificil să o vezi atât de aproape de linia de fund şi să simţi un pic presiunea. Nu a fost cel mai rău meci în ceea ce priveşte serviciul. Am servit ok, dar nu a fost cel mai bine”, a declarat Simona Halep.

Campioana de la Roland Garros va avea o pauză de tenis până în weekend-ul 9-10 februarie, atunci când va fi prezentă în duelul din Fed Cup, în care România va întâlni Cehia, la Ostrava.Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: