Sfaturi vestimentare pentru bărbaţi: Cum să ai nişte ţinute fresh şi actuale?

Capitolul modă este unul neglijat de mulţi bărbaţi. Însă cu un minim de efort şi câteva sfaturi utile poţi obţine nişte ţinute de efect care vor fi apreciate de cei din jurul tău. Pentru asta ai nevoie să lucrezi puţin la garderoba de bază şi să adaugi câteva piese calitative care să facă diferenţa.

 

Sfaturi pentru ţinute fresh şi actuale

 

Evită imprimeurile

 

Combinaţia dintre mai multe piese cu diferite printuri poate fi una foarte obositoare pentru ochi, astfel că ar fi recomandat să ai într-o ţinută o singură piesă cu imprimeu, dacă tot îţi doreşti acest lucru. Dar, dacă vrei să obţii un look mai clasic care să arate bine peste ani şi ani, ar fi cel mai bine să alegi nişte piese basic, într-o singură culoare. Dacă nu ştii cum să combini culorile în mod eficient poţi încerca într-o ţinută mai multe declinări din aceeași culoare: costum bleumarin închis cu o pereche de pantofi aceeași nuanţă şi un tricou polo albastru deschis. Nişte combinaţii sigure de culori sunt: bleumarin cu maro, albastru cu alb, verde army cu negru ş.a. Ideea principală este să fie două culori complementare, pentru ca ţinuta să se armonizeze frumos.

 

Combină piesele casual şi sport 

 

Chiar dacă pare tentant să te îmbraci direct într-un compleu sport, o combinaţie de tipul pantaloni sport şi tricou polo sau blugi şi hanorac poate fi o opţiune foarte bună pentru zilele acelea când ai nevoie de confort, dar vrei să ai şi un aspect îngrijit şi atent ales. Pentru o astfel de asociere vestimentară s-ar potrivi foarte bine un trening Bigotti, acestea sunt nişte opţiuni destul de aparte de treningurile clasice şi conferă ţinutei un aspect diferit şi interesant. De asemenea, trebuie să fii atent şi la tipul de încălţăminte pentru care optezi, poţi alătura o pereche de pantofi sport, însă trebuie să fie o variantă mai casual pentru a menţine ţinuta pe aceeași linie.

 

Alege accesorii de calitate

 

În multe cazuri accesoriile pot face diferenţa dintre o ţinută banală şi una foarte reuşită. De aceea, e important să alegi nişte accesorii de calitate, pe care să le poţi purta în mai multe variante de ţinute şi să le poţi păstra mulţi ani în garderobă. Aşa că pentru a putea bifa şi acest punct trebuie să fii pregătit să investeşti nişte sume puţin mai mari în astfel de piese. Mai precis ai nevoie de: un ceas casual pe care să îl poţi pune în majoritatea ţinutelor, o pereche de pantofi eleganţi şi o pereche de pantofi sport calitativi. Pe lângă aceste piese de bază poţi adăuga treptat şi altele pentru a avea mai multe opţiuni de asortat.

 

Aşadar cu puţină atenţie şi o mică analiză a garderobei actuale poţi transforma stilul haotic într-unul atent ales care să întoarcă toate capetele pe stradă. Nu uita că mereu ceva mai simplu va fi o opţiune sigură şi îţi va aduce efectul dorit, în detrimentul unei ţinute încărcate de care nu eşti sigur şi care poate nici nu te reprezintă.

 

Sursă foto: pexels.com

Stiri recente

Flacăra Olimpică a fost aprinsă la sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice

https://youtu.be/773Ad2IQgjE Flacăra Olimpică a fost aprinsă la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa...