Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Serena Williams și Caroline Wozniacki, out de la Australian Open

Două dintre cele mai titrate jucătoare de tenis din istorie, Serena Williams și Caroline Wozniacki, au fost eliminate în turul al treilea al turneului de la Australian Open.

Chinezoaica Qiang Wang a eliminat-o pe Serena Williams, scor 6-4, 6-7, 7-5, în vreme ce tunisianca Ons Jabeur a trecut de Caroline Wozniacki cu 7-5, 6-3, 7-5.

Astfel, în optimi, în locul ult așteptatului duel Serena Williams – Caroline Wozniacki, se va disputa meciul Ons Jabeur – Qiang Wang.

Înfrângerea a însemnat pentru Caroline Wozniacki sfârșitul carierei profesioniste, în vreme ce Serena Williams rămâne încă în căutarea celui de-al 24 Grand Slam, pe care îl vizează pentru a e egala pe Margaret Court.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: