Selecționerul Ivaylo Petev vrea să folosească rezervele în meciul România – Bosnia-Herţegovina din Liga Națiunilor: „Vor primi o șansă jucătorii care au evoluat mai puțin”

România – Bosnia-Herţegovina se joacă luni, 26 septembrie, de la ora 21:45, pe Stadionul Rapid. E ultima etapă din Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor.

România este pe ultimul loc în grupă şi poate retrograda în Liga C, al treilea eşalon valoric. Pentru a nu se întâmpla acest lucru, naționala noastră trebuie să învingă Bosnia, iar Finlanda să nu câştige cu Muntenegru.

FRF, organizatoarea meciului, nu a asigurat traducere pentru presa română la conferinţa de presă a naționalei Bosniei-Herţegovina la care au participat selecţionerul Ivaylo Petev şi jucătorul Smail Prevljak. Conferința s-a desfășurat în limba bosniacă, dar Prevljak a răspuns la două întrebări în limba germană.

Declarațiile selecționerului au fost apoi preluate în presa română de la radiosarajevo.ba. „Bineînțeles, obiectivul nostru este să câștigăm și mă bucur că și jucătorii gândesc la fel. Ne-am asigurat primul loc în grupă, iar atmosferă la echipă este excelentă. Mâine vor primi o șansă jucătorii care au evoluat mai puțin până acum. Dar nu luăm în calcul decât să luăm cele trei puncte.

Suntem conștienți că ne așteaptă un meci dificil. România are jucători buni, am văzut asta și la Zenica. Cred că va fi un meci de calitate, într-o atmosferă frumoasă. Sunt încântat de jucători, sunt mari profesioniști, iar rezultatele au venit firesc. Am mai multe idei în privința sistemului de joc pe care îl voi folosi împotriva României, vom vedea. Gazonul nu se prezintă în condiții ideale. Dar, indiferent de această situație, gazonul este la fel și pentru noi, și pentru ei”, a spus Ivaylo Petev, conform mass-mediei bosniace.

Foto: radiosarajevo.ba

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...