Andrei Burcă, mesaj sincer legat de echipa națională: „Mereu am avut în ultimii ani începuturi bune, iar după am dat chix”

Andrei Burcă a declarat într-o conferinţă de presă că „tricolorii” nu au făcut cinste tricoului echipei naționale a României.

Prima reprezentativă va evolua, luni, 26 septembrie, de la ora 21:45, cu Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

Meciul România – Bosnia – Herțegovina va fi direct la Prima TV.

Andrei Burcă, mesaj sincer legat de echipa națională: „Mereu am avut în ultimii ani începuturi bune, iar după am dat chix”

„Cred că am făcut o partidă bună cu Finlanda. Din punctul meu de vedere, am atins obiectivele pe care le-am pregătit. Mereu am avut în ultimii ani începuturi bune, iar după am dat chix. Trebuie să punem câte o cărămidă la fiecare partidă. Din punctul meu de vedere, partida cu Finlanda a fost momentul 0. Jucăm cu cea mai bună echipă din grupă.

Chiar am vorbit cu fostul meu coleg, Mateo Susic, şi spunea că sunt fericiţi că s-au calificat şi că vor juca fără presiune. Îi feliciăm că au câştgat grupa, dar noi trebuie să dovedim mâine că putem să câştigăm împotriva celui mai puternic adversar. Ştiu ce înseamnă să câştigi şi să demonstrezi că eşti cel mai bun.

Ei nu mai au presiune, în schimb e presiunea mare la noi, pentru că trebuie să demonstrăm. Niciodată nu e greu să fii jucătorul naţionalei. Reprezinţi o ţară şi îmbraci cel mai important tricou din cariera ta de fotbalist.

Mă bucur că am arătat cu Finlanda ce am pregătit. Talent este, ne mai lipseşte curajul. Doar noi prin determinare putem să-i aducem de partea noastră. Să fie alături de noi pentru că noi o să ne dăm viaţa pe teren. Mereu o să fie presiune. Trebuie să demonstrăm pe teren. Momentan nu am făcut cinste acestui tricou, nu ne-am atins obiectivele. Suntem conştienţi însă că putem face lucruri importante împreună. Dar trebuie răbdare, uşor, treaptă cu treaptă. Dacănu faci faţă presiunii nu ai ce căuta la naţională”, a declarat Andrei Burcă.

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...