Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Șarapova: Nu este corect să mai fiu denigrată, mi-am ispășit pedeapsa

Maria Șarapova, care se pregătește pentru revenirea cu prilejul turneului de la Stuttgart ce debutează pe 24 aprilie, apreciază că nu este corect să mai fie denigrată, pentru că și-a ispășit pedepsa.

”Mi-am ispășit pedeapsa, așa că de unde această înverșunare? Există vreun motiv ca să fiu pedepsită în continuare? Eu nu văd niciunul. Când cazul meu era neclar, când se știa prea puțin, toată lumea avea dreptul să mă judece. Dar acum, după ce am trecut pe la Tribunalul de Arbitraj al Sportului, care este neutru, eu spun stop. Dacă jucătorii vor continua să mă denigreze, în pofida acestui lucru, atunci nu este corect”, a declarat Șarapova într-un interviu pentru Le Parisien Magazine.

 

Jucătoarea rusă, fără clasament, va juca pe bază de invitații la Stuttgart, Madrid și Roma, speră să obțină wild-card și la Roland Garros, dacă nu va obține punctele necesare pentru a se califica direct pe tabloul principal.

Subiectul invitațiilor pentru Șarapova a divizat lumea sportului, jucători precum Andy Murray și Jo-Wilffied Tsonga declarând că sunt împotrivă ca rusoaica să fie favorizată în acest fel.