Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

S-au împlinit 100 de ani de la primul meci al echipei naţionale a României

S-au împlinit 100 de ani de la primul meci al echipei naţionale a României, miercuri, 8 iunie. FRF a sărbătorit în cadrul unui eveniment la care au participat președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, dar și ministrul Sportului Eduard Novak sau nume mari din lumea fotbalului.

Primul meci al tricolorilor a fost la 8 iunie 1922, cu Iugoslavia, România câștigând cu 2-1.

Partida a fost organizată cu ocazia căsătoriei Principesei Marioara (fiica Reginei Maria şi a Regelui Ferdinand) cu Alexandru I, Regele Iugoslaviei.

S-au împlinit 100 de ani de la primul meci al echipei naţionale a României

Golurile au fost înscrise de Francisc Ronay şi Aurel Guga pentru România, în timp ce pentru Iugoslavia a marcat Jaroslav Sifer.

Selecţioner era Teofil Morariu, iar primul 11 era format din: Adalbert Ritter – Alois Szilagy, Elemer Hirsch – Dezso Jakobi, Nicolae Honigsberg, Francisc Zimmermann – Aurel Guga (căpitan), Carol Frech, Paul Schiller, Francisc Ronay, Ion Auer.

„Suntem la 100 de ani de la primul meci, iar de atunci s-au strâns aproximativ 700 de partide la nivel de seniori. Privim în urmă cu respect, dar şi cu dragoste faţă de toată această evoluţie a fotbalului românesc. Dar ne asumăm totodată şi responsabilităţile viitorului. Ne dorim să construim o piramidă a performanţei, iar sus în vârf găsim echipa naţională pe care o sărbătorim azi, principalul obiect al muncii noastre. Dar în afară de prima reprezentativă a României nu trebuie să uităm că avem 18 loturi naţionale.

Sunt în total 19 reprezentative pe care trebuie să le gestionăm în fiecare an. Aceste echipe reprezintă un simbol pentru ţara noastră, reprezintă o moştenire pe care o lăsăm generaţiilor următoare. Le urăm urmaşilor noştri să aibă grijă de cele 19 naţionale şi de parcursul lor spre înalta performanţă pentru mândria şi bucuria tuturor românilor”, a spus Răzvan Burleanu.

foto www.frf.ro

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: