Te asteptam si pe retelel sociale

Business

România s-a calificat în elita Cupei Davis după 4-0 cu Peru. AQUA Carpatica, partener de hidratare al tricolorilor

România ajunge în elita Cupei Davis, după 4-0 cu Peru, iar „tricolorii” vor evolua în calificările turneului final din 2022! Naționala noastră va avea șansa să lupte pentru un loc printre cele mai bune 16 echipe ale lumii.

Marius Copil și Horia Tecău au adus punctul calificării, după 4-6, 6-3, 6-2 cu Sergio Galdos și Arklon Huertas del Pino în meciul de dublu! Copil și Nicolae Frunză au câștigat primele două meciuri de simplu, iar Adrian Boitan s-a impus în ultimul joc al întâlnirii.

Trebuia să fie ultimul meci din cariera lui Horia Tecău, dar constănțeanul a anunțat că vrea să mai joace și anul viitor în Cupa Davis, în calificările pentru turneul final.

România va întâlni Spania, cap de serie nr. 2, în Calificările Cupei Davis 2022, după cum s-a stabilit la tragerea la sorți.

Meciul va avea loc în 4 și 5 martie 2022, în deplasare, în condițiile în care ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în 2016, la Cluj-Napoca.

Echipa care va câștiga această întâlnire va juca în 2022 la Turneul Final al Cupei Davis.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: