Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Premieră în cariera Simonei Halep! Va evolua pentru prima dată pe o zgură verde

Simona Halep a anunţa că în sezonul viitor va participa în premieră la turneul de la Charleston, programat în luna aprilie 2020.

„Abia aştept să joc la Charleston pentru prima oară în cariera mea. Am auzit multe lucruri frumoase despre acest turneu şi sunt încântată să anunţ că face parte din calendarul meu în 2020. Multe jucătoare au povestit că se simt ca acasă la Charleston, aşa că abia aştept să vizitez oraşul şi să joc pentru prima oară pe zgura verde”, a anunțat Simonei Halep.

Până atunci însă, Halep va juca săptămâna viitoare la Wuhan, în China, unde va intra direct în turul al doilea și se va duela cu învingătoarea din meciul Barbora Strycova – Xiyu Wang.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: