Pele, mesaj pentru Kylian Mbappe! De ce i-a mulțumit legendarul fotbalist starului Cupei Mondiale 2022

Pele, internat în spital de săptămâna trecută, i-a mulţumit lui Kylian Mbappe pentru sprijinul său şi l-a felicitat pentru recordul de goluri stabilit la Cupa Mondială 2022, care i-a aparţinut până acum legendarului brazilian.

„Mulţumesc, Mbappe. Mă bucur să văd că ai doborât încă unul dintre recordurile mele la această Cupă Mondială, prietene”, a scris Pele pe reţelele de socializare, după ce Mbappe a postat un mesaj în care îndemna la rugăciune pentru însănătoşirea fostului mare fotbalist.

Pele e singurul din istorie care a câştigat de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962, 1970). Acum urmează un tratament pentru un cancer de colon, fiind internat din 29 noiembrie la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde se recuperează după o infecţie pulmonară.

Pele, mesaj pentru Kylian Mbappe! De ce i-a mulțumit legendarul fotbalist starului Cupei Mondiale 2022

Fostul jucător al echipelor Santos FC şi New York Cosmos a fost internat pentru ca medicii să evalueze o schimbare a tratamentului de chimioterapie la care a fost supus după extirparea unei tumori la colon, în septembrie 2021.

Câteva zile mai târziu, au apărut informaţii conform cărora Pele suferea şi de o infecţie respiratorie, apărută după ce fostul fotbalist a contractat Covid-19 în urmă cu o lună, potrivit fiicelor sale. Acestea au negat însă ştirile din presă conform cărora Pele nu mai răspunde la chimioterapie, iar medicii au decis să apeleze la un tratament paleativ.

Kylian Mbappe, campion mondial cu selecţionata Franţei în 2018, şi-a arătat în diverse ocazii marea sa admiraţie faţă de Pele.

Francezul a marcat până acum de cinci ori la turneul final din Qatar şi a ajuns astfel la un total de nouă goluri la Cupa Mondială, devenind jucătorul sub 24 de ani cu cele mai multe goluri la această competiţie, un record care i-a aparţinut până acum lui Pele (7).

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...