Naționala jurnaliștilor, invitată la Cupa Prima din Sibiu. Buga, Surdu, Tamaș, frații Costea, Matincă și Claudiu Niculescu, printre participanți

Naționala de fotbal a jurnaliștilor a fost invitată să participe la cea de a XI-a ediție a Cupei Prima din Sibiu. Unde au fost invitați să joace, printre alții, Buga, Surdu, frații Costea, Matincă, Eric, Pleșca, Iorga, Curtean, Tamaș sau Claudiu Niculescu.

“Cea de XI-a ediție a Cupei Prima, care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, se va diputa pe terenul II Municipal din Sibiu și va reuni la start 14 echipe.

La această competiție, apărută de pe vremea clubului de liga 1, Vointa Sibiu, au participat de-a lungul timpului foști fotbaliști din primul eșalon, jucători de națională și numeroase vedete”, a declarat Dragoș Năstase, organizatorul competiției, patronul Școlii de Șoferi Prima din Sibiu.

Naționala de fotbal a jurnaliștilor, care este sprijinită de Aqua Carpatica și Alexandrion Group, are deja perfectate în calendar 5 turnee internaționale în 2023. La ultima competiție internațională din acest an, cea din Tbilisi, tricolorii jurnaliști au câștigat Trofeul Fair Play.

Stiri recente

Nadal, eliminat în turul al doilea de la Barcelona

Rafael Nadal a fost învins în turul al doilea al turneului ATP 500 de la Barcelona. Alex de Minaur (25...