Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Pegas Suprem: caracteristicile MTB și Fat Bike se întâlnesc într-o bicicletă de vârf (VIDEO)

Atelierele Pegas au lansat cel mai nou produs din portofoliu, Pegas Suprem, o bicicletă care este pregătită atât pentru munte, cât și pentru zăpadă sau nisip. Roțile gigant proiectate de specialiștii Pegas asigură tracțiunea optima în orice tip de curbură, iar cadrul de mountain bike cu suspensie față își croiește singur propriul drum.

p2

Una dintre “inovațiile” aduse pentru Suprem este suspensia față pentru mai mult confort, deși traditional bicicletele fat au furcă fixă. De asemenea, și cadrul are îmbunătățiri față de Cutezător, cel Suprem fiind de aluminiu, tot pentru extra confort.

p3

 

Greutatea bicicletei este de 17,2 kg, iar  modelul Suprem este disponibilă în două culori – roșu mat și verde smarald și o singură dimensiune de cadru 17”. Anvelopele sunt multifuncționale, fiind potrivite atât pentru vară, cât și pentru iarnă. Prețul pentru modelul Suprem este de 2999 lei, însă pentru lansare se aplică un discount atât în magazinul virtual www.bicicletapegas.ro, cât și în cele două magazine ale brandului, Pegas Promenada Mall și Pegas Vasile Lascăr.

p8

Anul acesta, Pegas îşi propune o creştere de peste 300% a vânzărilor de biciclete urmând ca peste doi ani să ajungă la masa critică de biciclete necesară pentru a lansa o fabrica de producţie integral în România.

p10

După patru ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ’70-’80, Atelierele au adus publicului 15 noi modele special create pentru toată familia. Până în prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colecţii au ajuns la clienţi din ţară şi din Europa.

p11

În octombrie 2015 proiectul Pegas a intrat în  parteneriat cu Network One Distribution, parteneriat prin care îşi va accelera dezvoltarea la nivel naţional şi internaţional. În urmatorii trei ani, Atelierele ţintesc o creştere de zece ori a volumului de biciclete, până la 25.000 de bucăţi anual şi o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

p12