Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Nou record pentru Lionel Messi. Ce a reușit argentinianul în Liga Campionilor

FC Barcelona a învins Slavia Praga, în etapa a treia a Ligii Campionilor, primul gol al catalanilor fiind marcat de Lionel Messi.

Starul catalanilor este primul jucător din istoria UEFA Champions League care mearchează în 15 sezoane consecutive. Leo Messi a marcat primul gol al meciului Slavia Praga – FC Barcelona, după ce a fructificat uşor un assist perfect al lui Arthur.

Slavia Praga este cea de-a 33-a victimă a lui Leo Messi în cariera sa de UEFA Champions League. Un singur jucător a mai reuşit această performanţă în fotbalul mondial: marele său rival, Cristiano Ronaldo. 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: