Neymar e apărat de colegi! A fost acuzat că e arogant. Ce a postat despre Cupa Mondială 2022

Neymar a postat pe Instagram o fotografie a stemei echipei Braziliei cu o posibilă a şasea stea de campioană mondială și a fost acuzat că e arogant. Dar, coechipierul său Richarlison l-a apărat. E un visător susține acesta despre Neymar.

Cotidianul german Bild îl acuză pe Neymar de aroganţă, dar Richarlison i-a criticat pe cei care au pornit această controversă.

“Ei sunt cei aroganţi. Suntem doar visători. De mult visăm la această a şasea stea şi o vom obţine, fie că le place sau nu”, a declarat atacantul echipei engleze Tottenham Hotspur într-o conferinţă de presă care a avut loc la stadionul Grand Hamad din Doha, centrul de antrenament al Braziliei în timpul turneului final.

Neymar e apărat de colegi! A fost acuzat că e arogant. Ce a postat despre Cupa Mondială 2022

După ce a aterizat sâmbătă în Qatar alături de ceilalţi componenţi ai naţionalei braziliene, Neymar a postat pe Instagram o fotografie cu el în avion, îmbrăcat cu un şort pe care era brodată stema Braziliei cu cinci stele de campioană mondială, la care el a adăugat încă o stea. Un gest pe care Bild l-a calificat drept “un val de aroganţă”.

“Vom obţine acea stea pentru că este visul nostru. Neymar a postat (acea fotografie) pentru că este şi visul său. Vrem să câştigăm şi ştim cât de mult vrea şi el să o câştige”, a adăugat Richarlison.

La 30 de ani, Neymar este liderul incontestabil al Selecao, cvintuplă câştigătoare a Cupei Mondiale (1958, 1962, 1970, 1994, 2002), echipă care a sosit în Qatar cu un moral ridicat, după ce a încheiat neînvinsă preliminariile sud-americane.

În ţara lui Pele, suporterii speră ca de această dată Brazilia să obţină în sfârşit ”hexacampeonato” (al şaselea trofeu), după o aşteptare de 20 de ani

“Noi purtăm această greutate ca toţi brazilienii. Din 2006, toată lumea vrea ca Brazilia să câştige a şasea stea şi este acelaşi lucru şi astăzi, pentru presă, pentru suporteri”, a spus la rândul său Raphinha, atacantul echipei FC Barcelona, prezent la conferinţa de presă.

“Dacă toţi suntem uniţi spre acelaşi obiectiv, îl putem atinge”, a subliniat Raphinha.

Brazilia îşi va face joi debutul la Cupa Mondială 2022, urmând să înfrunte echipa Serbiei în Grupa C, din care mai fac parte Elveţia şi Camerun.

Stiri recente

Neymar va relua antrenamentele pentru a joca în optimi cu Coreea de Sud

Neymar, care nu a jucat din cauza unei entorse la glezna dreaptă în partida cu Camerun, la CM Qatar,...