Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Naomi Osaka, la un pas de moarte în Caraibe

Japoneza Naomi Osaka, fost lider mondial în tenisul femin, a trăit o experiență pe care cu greu o va uita. Acesta a avut loc într-o vacanţă pe care aceasta a petrecut-o în insulele Turks şi Caicos. „Sora mea m-a convins să urc pe placă şi să vâslesc, dar apoi am fost luate de curent şi am fost la un pas de moarte. (…) Acum mă gândesc la toţi rechinii din Caraibe şi am început să ţip la sora mea: dacă o să mor, tu eşti de vină! Va trebui să-i explici mamei cum am murit în Turks şi Caicos.  După ce am revenit pe placă, ea s-a decis să-mi spună că a văzut un rechin, aşa că am început să ţip şi să plâng. Acum sunt bine, pentru că mă aflu aici. Însă în acel moment, chiar m-am gândit că nu vreau să mor aşa. Nu am mai făcut niciodată paddleboarding şi nu îmi place oceanul în acest fel. Aşa că, data viitoare, vom face paddleboarding în apropierea casei”, a povestit Naomi Osaka.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: