Marius Croitoru nu a pierdut cu CFR în sezonul trecut. Prinde SuperOferta pentru FC U Craiova – CFR Cluj

Ziua de duminică va fi una de foc pentru fanii SuperLiga şi nu doar datorită temperaturii înregistrate în termometre în aceste zile caniculare de vară. Între cele două meciuri din turul doi Conference League, CFR Cluj se deplasează la Craiova pentru meciul cu FC U Craiova. Vezi aici oferta Superbet pentru acest meci!

Petrescu nu l-a învins pe Croitoru

Marius Croitoru nu a reuşit să o califice pe FC Botoşani în play-off, în sezonul trecut şi, în cele din urmă, a plecat la FC U Craiova în vară. Însă Croitoru se poate lăuda că în stagiunea trecută nu a fost învins de CFR-ul lui Dan Petrescu.

O adevărată performanţă, cu atât mai mult cu cât actualul tehnician al lui FC U este un adept al fotbalului ofensiv, iar Dan Petrescu preferă fotbalul pragmatic, tacticizat şi, cel mai important, ştie când este momentul oportun să închidă un meci.

Însă naraţiunea duelurilor directe din sezonul trecut a fost dictată eminamente de actualul antrenor al Craiovei. Meciul tur, din etapa cu numărul 8, a fost câştigat cu 1-0 de FC Botoşani, iar la retur, chiar dacă fosta şi noua campioană a condus aproape o repriză, Botoşani a plecat cu un punct din Gruia, în urma unui gol marcat în ultimele minute ale meciului.

1.95 este cota pentru – 1X – un rezultat în favoarea echipei antrenate de Marius Croitoru.

CFR, între două meciuri europene

CFR Cluj a învins-o joi seară pe Inter Escaldes, campioana Andorrei, cu 3-0 şi este, în proporţii mari, calificată în turul 3 din Conference League, dar deplasarea din Andorra, programată miercuri, poate avea un efect negativ asupra clujenilor, chiar dacă avantajul din meciul tur este mai mult decât suficient pentru o partidă liniştită la manşa retur. Cel puţin, această concluzie poate fi trasă din declaraţiile dinspre echipa campioană.

În sezonul trecut, CFR Cluj a câştigat ambele meciuri cu FC U Craiova. 3-2 în prima etapă şi 2-0 în meciul retur, de la Craiova. Ciprian Deac, fotbalist cu 15 goluri înscrie în sezonul 2021-2022, a marcat în ambele meciuri din stagiunea trecută disputate împotriva oltenilor.

Cel puţin o noutate poate apărea în echipa ardelenilor, în persoana portarului Simone Scuffet, fostul jucător de la Udinese, care în momentul debutului în Serie A a atras comparaţii cu Gianluigi Buffon.

Acest meci, precum şi celelalte din SuperLiga, beneficiază, printre altele, de SuperAvantaj, SuperPariuri, pariuri speciale, streaming live exclusiv şi SuperLive.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...