Manny Paquiao a “intrat în ring” mai întâi sub formă de hologramă

Manny Paquiao s-a prezentat sub formă de hologramă la conferinţa de la Los Angeles de prezentare a meciului prin care revine în ring.

Îmbrăcat cu un costum gri şi purtând cămaşă albă, Pacquio şi-a făcut apariţia prin hologramă de la Seul. Printr-un duplex virtual realizat de Proto, o premieră pentru boxul mondial.
Pacquiao (43 de ani) va lupta cu sud-coreeanul DK Yoo în data de 10 decembrie, într-un meci demonstrativ la Seul. Fondurile obţinute din organizarea evenimentului vor fi folosiţi pentru ajutorarea oamenilor fără adăpost din Filipine. Și familiilor ucrainene victime ale războiului.

“Voi încerca să demonstrez că Pacquiao este încă prezent în box. Este revenirea mea în ring, box este pasiunea mea şi va trebui să muncesc mult. Chiar dacă este un meci demonstrativ”. A spus Pacquiao.

Adversarul lui Paquiao, DK Yoo, este un specialist în arte marţiale cu 655.000 de abonaţi pe YouTube.

“Este o onoare să îl înfrunt”, a afirmat DK Yoo, care se vede învingător: “Sunt mai înalt şi mai tânăr”.

Manny Pacquiao s-a retras din activitatea sportivă în august 2021, după ce a fost învins de cubanezul Yordenis Ugas. El a părăsit ringul cu un palmares de 72 de victorii, opt înfrângeri şu două rezultate nule.

 

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...