La Dr. Felix Hair Implant doar tehnica Q-FUE este folosită pentru implantul de păr!

Fiecare dintre noi, persoanele ce ne confruntăm cu pierderea firelor de păr, ne dorim ca acest lucru să nu se mai întâmple. Vei descoperi cât de eficient este să apelezi la serviciile unui specialist în domeniu.

Dr. Felix Hair Implant este clinica unde vei reuși să ai din nou acea podoabă capilară bogată ca în trecut. Specialiștii sunt acolo să te ajute să treci peste pierderea podoabei capilare. Profesionalismul va fi pus mereu pe primul loc, pentru ca tu să ai parte de o experiență uimitoare de fiecare dată.

În acest articol vei afla mai multe informații despre:

  • Tehnica Q-FUE, o alegere optimă pentru fiecare dintre noi
  • Implantarea părului pe zonele afectate și modul de ingrijire postoperator

Tehnica Q-FUE, o alegere optimă pentru fiecare dintre noi

Îți vei recăpăta cât mai rapid podoaba capilară pe care ai pierdut-o cu ajutorul acestei intervenții neinvazive. Tehnica Q-FUE este folosita pentru implantul de par. Vei avea din nou încrederea pe care ai pierdut-o în trecut. Această tehnică este cea mai puțin invazivă, dintre toate tehnicile de implantare ale firelor de păr.

Medicul te va consulta, iar ulterior veți stabili necesitatea unei intervenții minim invazive. Experții îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a avea parte de implantarea firelor de păr.

Implantarea părului pe zonele afectate și modul de ingrijire postoperator

Dacă te-ai întrebat de multe ori, să știi că implantarea părului se poate face atât și pe cicatrici, cât și în zonele în carefirele de păr nu mai cresc. Cu ajutorul echipei de specialiști vei reuși ca podoaba ta capilară să fie cu totul îmbunătățită.

Unii dintre noi ne confruntăm cu cicatrici la nivelul scalpului, fie din pricina unor accidentări, a unor intervenții pe care le-am avut, dar și a multor altora. Alege cu încredere o clinică ce te va ajuta să treci peste acest impas, precum Dr. Felix Hair Implant.Zonele în care sunt cicatrici sunt implantate cu grijă, cu foliculi ce sunt extrași din zona cefei. Rezultatele nu vor întârzia să apară, vei respecta cu strictețe indicațiile medicului, pentru ca zona să nu se infecteze ulterior și pentru a nu împiedica evoluția sa. Dacă vei avea grijă de acea zonă cu seriozitate, rezultatele acestei intervenții vor fi cât mai bune.

Clinica Dr. Felix Hair Implant este locul unde vei avea parte de servicii de calitate înaltă. Contactează specialiștii pentru a avea parte de o consultatie online, cat și de una fizică. Acest lucru rămâne doar la latitudinea ta. Stabilește împreună cu aceștia intervenția de care ai nevoie, fie că aceasta este la nivelul scalpului, a sprâncenelor, a bărbii sau mustății. Experiența va fi una inedită și cu siguranță nu vei regreta alegere pe care ai făcut-o.

Îți dorești o intervenție minim invazivă cu tehnica Q-FUE ce este folosită pentru implantarea părului? Vezi cu ce te pot ajuta cei de la clinica Dr. Felix Hair Implant!

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...