Halep: Încerc să-mi contruiesc încrederea la cel mai înalt nivel

După ce a obținut calificarea în sferturile de finală la Stuttgart, Simona Halep a spus că încearcă să-și construiacă încrederea la cel mai înalt nivel și luptă în continuare pentru a câștiga un Grand Slem.

”Am fost foarte aproape să câștig openul francez în 2014. Muncesc din greu, lupt în fiecare zi și să fiu aproape din nou de câștigarea unui Grand Slam, dar nu este ușor. Încerc să-mi contruiesc încrederea la cel mai înalt nivel la care pot. Cheie jocului meu e să fiu agresivă și încerc să-mi deschid terenul cât de mult pot. Încerc doar să fiu încrezătoare și să-mi valorific șansele pe care le voi avea în carieră pentru a câștiga un Grand Slam”, a spus Simona.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 710.900 dolari, după ce a dispus de Barbora Strycova (Cehia) cu 6-2, 6-3.

”Sunt foarte fericită, am jucat foarte bine în fața unui adversar foarte dificil, care aleargă mult. Astăzi am avut lovituri foarte bune”, a adăugat Simona.

 

În sferturile de finală ale turneului Premier de la Stuttgart, Simona Halep o va întâlni pe câștigătoarea meciului Johanna Konta – Anastasija Sevastova.