Gică Hagi vinde un jucător în Franța! Câți bani a câștigat „Regele” în acest sezon din transferuri

Alexi Pitu va fi transferat de Farul la Bordeaux, iar în schimbul jucătorului de 20 de ani clubul din Constanța va lua două milioane de euro.

Născut în Germania, la Karlsruhe, Alexi Pitu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi şi a debutat la seniori în 2018, la 16 ani. Atacantul a înscris cinci goluri în acest sezon din Superliga.

„El semnează două contracte. Unul pentru liga secundă, unde este echipa acum şi altul pentru Ligue 1, pentru când va promova echipa. Sunt prime la goluri, la assist. Pentru cinci goluri şi assist-uri are 10.000 de euro primă. Pentru 10 goluri şi assist-uri are 20.000. Şi aşa mai departe. Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04:00. O echipă care a avut probleme financiare, care a avut o gaură de 80-90 de milioane de euro. O echipă emblematică din fotbalul francez. Sunt acum pe locul doi după Le Havre şi încearcă să reintre în Ligue 1, unde le-a fost locul întotdeauna”, a declarat Ioan Becali, potrivit Fanatik.

Ce jucători au plecat de la Farul în acest sezon

Alexi Pitu – 2 milioane de euro, la Bordeaux

Eduard Rădăslăvescu – 850.000 de euro, la FCSB

Jefte – 300.000 de euro, la CFR Cluj

Bradley de Nooijer – 200.000 de euro, la TSKA Sofia

Andrei Ciobanu – 100.000 de euro, la Rapid

Total: 3.45 milioane de euro a câștigat Gică Hagi

Stiri recente

Biserica Domnească din Curtea de Argeș și-a sărbătorit ocrotitorul

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic a oficiat Sfânta Liturghie la hramul Bisericii Domnești din Curtea de Argeș, ctitorie începută de Domnitorul...