Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Genunchiul nu a rezistat! Bianca Andreescu şi-a anunţat oficial retragerea de la Shenzhen

Bianca Andreescu a anunţat că se retrage de la Turneul Campioanelor, de la Shenzhen, din cauza accidentării la genunchi.

„RMN-ul a arătat că genunchiul nu arată suficient de bine ca să pot juca. Sunt foarte dezamăgită, căci acesta a fost ultimul turneu al sezonului. Vrei să mergi până la capăt, dar se întâmplă lucruri din astea. Trebuie să faci un pas înapoi, să reevaluezi. Cred că aceasta este cea mai bună decizie pe care o pot lua acum”, a declarat canadianca

În aceste condiții, azi, în locul ei pe teren va intra rezerva Sofia Kenin (SUA, 12 WTA), care o va întâlni într-un meci fără miză pe Elina Svitolina (Ucraina, 8), ucraineanca fiind deja calificată în semifinale.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: