Te asteptam si pe retelel sociale

Creații

Fetele din Fed Cup așteaptă Rusia

România va întâlni Rusia în Fed Cup, la sfârșitul acestei săptămâni, la Cluj. Echipa noastră va fi lipsită de cele mai bune jucătoare din ultimii ani, Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu lipsind de la această întâlnire.

În schimb, vor evolua Ana Bogdan (98 WTA), Irina Bara (160 WTA), Gabriela Ruse (183 WTA), Raluca Olaru (48 WTA – dublu) și Jaqueline Cristian (209 WTA). O formulă de start neatractivă în ochii fanilor clujeni, care nu se mai calcă în picioare pentru bilete, cum ar fi făcut-o în trecut.

Rusia cu patru jucătoare din top 60 WTA: Ekaterina Alexandrova (28 WTA), Anastasia Pavlyunchekova (30 WTA), Veronika Kudermetova (40 WTA), Svetlana Kuznetova (53 WTA) și Anna Kalinskaya (109 WTA).

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: