Federer: Este exact cum am sperat, a fost o călătorie perfectă

Roger Federer a declarat, după ultimul meci al carierei sale, că este fericit pentru tot ce a trăit în tenis şi pentru că a avut alături oameni minunaţi.

“A fost o zi minunată. Le-am spus băieţilor, sunt fericit, nu sunt trist. Este minunat să fiu aici. Mi-a plăcut să îmi leg încă o dată şireturile. Totul a fost ultima dată. Şi cu toate meciurile şi avându-i pe băieţi aici, familia. fanii, prietenii, nu am simţit foarte tare stresul.
Sunt fericit că am jucat până la capăt. A fost minunat. Şi bineînţeles, să fiu cu Rafa în aceeaşi echipă şi să îi am pe băieţi aici, toată lumea să fie aici, toate legendele… Mulţumesc”. A spus Federer la ceremonia de după ultimul meci al carierei sale, la Laver Cup.

“Nu am vrut să mă simt singur. M-am simţit singur o secundă, când mi-au spus să ies, dar să spun rămas bun ca echipă. – mereu m-am simţit în suflet ca jucător de echipă… Am avut o echipă care a călătorit cu mine în toată lumea.

Le mulţumesc tuturor. Şi să fiu în echipă cu Andy, Thomas, Novak, Mateo, Cam, Stefanos, Rafa şi Casper. Și, de asemenea, cealalată echipă: băieţi, sunteţi incredibili. A fost o plăcere să joc la Laver Cup. Simt că este o sărbătoare. Am vrut să mă simt astfel la final şi este exact cum am sperat. A fost o călătorie perfectă. Aş face-o din nou”. A adăugat el.

Roger Federer a pus capăt carierei, la Londra, după mai mult de 20 de ani în circuitul ATP. Federer a făcut echipă cu Rafael Nadal, în ultimul meci din carieră, la turneul Laver Cup.

Federer şi Nadal au fost învinşi de americanii Jack Sock şi Frances Tiafoe, scor 4-6, 7-6 (2), 11-9, în două ore şi 14 minute.

FOTO: Facebook Mutua Madrid Open
FOTO: Facebook Mutua Madrid Open

viewscnt

Stiri recente

Halep lipseşte şi de la turneul de la Madrid, pentru care primise wild card

Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild...