Federer: Este exact cum am sperat, a fost o călătorie perfectă

Roger Federer a declarat, după ultimul meci al carierei sale, că este fericit pentru tot ce a trăit în tenis şi pentru că a avut alături oameni minunaţi.

“A fost o zi minunată. Le-am spus băieţilor, sunt fericit, nu sunt trist. Este minunat să fiu aici. Mi-a plăcut să îmi leg încă o dată şireturile. Totul a fost ultima dată. Şi cu toate meciurile şi avându-i pe băieţi aici, familia. fanii, prietenii, nu am simţit foarte tare stresul.
Sunt fericit că am jucat până la capăt. A fost minunat. Şi bineînţeles, să fiu cu Rafa în aceeaşi echipă şi să îi am pe băieţi aici, toată lumea să fie aici, toate legendele… Mulţumesc”. A spus Federer la ceremonia de după ultimul meci al carierei sale, la Laver Cup.

“Nu am vrut să mă simt singur. M-am simţit singur o secundă, când mi-au spus să ies, dar să spun rămas bun ca echipă. – mereu m-am simţit în suflet ca jucător de echipă… Am avut o echipă care a călătorit cu mine în toată lumea.

Le mulţumesc tuturor. Şi să fiu în echipă cu Andy, Thomas, Novak, Mateo, Cam, Stefanos, Rafa şi Casper. Și, de asemenea, cealalată echipă: băieţi, sunteţi incredibili. A fost o plăcere să joc la Laver Cup. Simt că este o sărbătoare. Am vrut să mă simt astfel la final şi este exact cum am sperat. A fost o călătorie perfectă. Aş face-o din nou”. A adăugat el.

Roger Federer a pus capăt carierei, la Londra, după mai mult de 20 de ani în circuitul ATP. Federer a făcut echipă cu Rafael Nadal, în ultimul meci din carieră, la turneul Laver Cup.

Federer şi Nadal au fost învinşi de americanii Jack Sock şi Frances Tiafoe, scor 4-6, 7-6 (2), 11-9, în două ore şi 14 minute.

FOTO: Facebook Mutua Madrid Open
FOTO: Facebook Mutua Madrid Open

viewscnt

Stiri recente

România trebuie să debuteze cu victorie în Andorra

de Levente Balint  ”Tricolorii” atacă Europeanul într-una din cele mai ușoare grupe posibile, cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra....