Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

EXCLUSIV/ Jeff Kenna: „Vrem sa tinem acest play-off cat mai strans”

Tehnicianul lui Saint Patrick’s FC, Jeff Kenna, recunoaşte că misiunea formaţiei sale în dubla manşă cu Steaua este foarte grea, dar speră să ţină cât mai strâns play-off-ul, încercând un nou şoc european după eliminarea Kryliei Sovetov. Kenna are numai cuvinte de laudă despre trupa lui Bergodi, pe care o consideră „plină de talent” şi ameninţătoare mai mult prin forţa grupului decât prin individualităţi. De asemenea, irlandezul ar fi preferat ca tribunele să fie pline în Ghencea, anticipând că jocul va fi „ciudat” pe un stadion gol.

SportM: Domnule Kenna, ce ştiţi despre fotbalul românesc?
Jeff Kenna: Este prima dată când mă intersectez cu el de-a lungul carierei, însă sunt convins că va fi o experienţă extraordinară.

SportM: În 1990 Irlanda bătea România în optimile Cupei Mondiale, la loteria penalty-urilor. Mai reţineţi ce făceaţi atunci?
Kenna: Sigur, abia îmi începusem cariera la Southampton, aveam 20 de ani şi eram şi internaţional de tineret. M-am uitat cu mare interes la meci, a fost un joc foarte plăcut ochiului. Şi, normal, ca toată lumea de la noi din ţară, m-am bucurat când a ratat Timofte, iar noi am mers mai departe.

SportM: Ce ştiţi despre Steaua?
Kenna: Este un nume familiar pentru microbiştii din Irlanda. Avem o minoritate românească destul de importantă aici, aşa că Steaua nu este o necunoscută.

SportM: Cum aţi evalua şansele echipei dumneavoastră în acest play-off de Europa League cu Steaua?
Kenna: Vom munci din greu şi sper că vom obţine un rezultat bun dar va fi foarte, foarte dificil.

SportM: Recent, Steaua l-a vândut pe fundaşul central Dorin Goian la Palermo, în Serie A. Avantajează asta St. Patrick’s în acest play-off?
Kenna: Nu cred. Steaua este o echipă foarte bună per ansamblu, şi chiar dacă s-a despărţit de Goian, sunt convins că are oameni capabili să-l înlocuiască cu brio.

SportM: De ce vă temeţi cel mai tare în această dublă manşă? De vreun jucător anume, sau de tactica italianului Bergodi?
Kenna: Mă tem de echipă, pentru că este plină de talent.

SportM: Meciul de joi se dispută fără spectatori. Este un atu pentru formaţia dumneavoastră, ştiut fiind că fanii Stelei creează o atmosferă intimidantă?
Kenna: Sincer, aş fi preferat să jucăm cu public. Va fi ciudat să jucăm pe un stadion gol.

SportM: Care este obiectivul lui St. Patrick’s în acest meci tur? Să daţi un gol sau să nu primiţi şi să decideţi play-off-ul acasă?
Kenna: Obiectivul nostru este să ţinem acest play-off cât mai strâns cu putinţă. Dacă facem asta, avem o şansă de calificare.

SportM: Motto-ul clubului este „Nu există putere fără unitate”. Este aceasta cheia succesului lui St. Patrick’s FC?
Kenna: Foarte posibil. Fotbalul este un joc de echipă, şi nu poţi obţine rezultate dacă nu formezi un grup în adevăratul sens al cuvântului. Când toţi joacă pentru echipă, apar şi succesele de-a lungul unui sezon.
 
SportM: Aţi crescut într-o familie de sportivi, aveţi un frate boxer iar tatăl este jucător de snooker. Ce v-a făcut să alegeţi fotbalul?
Kenna: Simplu! Este grozav să fii implicat în acest sport. Iubesc fotbalul.

SportM: În ce zonă a terenului credeţi că se va decide acest play-off cu Steaua?
Kenna: Peste tot! Degeaba ai un mijloc şi un atac excelent şi dai trei goluri dacă apărarea este praf şi iei cinci! Trebuie să existe un echilibru între toate compartimentele. Echipa care va fi cea mai echilibrată din punct de vedere tactic va merge mai departe.

SportM: Multă lume a fost şocată de calificarea lui St. Patrick’s în dauna ruşilor de la Krylia Sovetov. Credeţi că mai puteţi face o surpriză, împotriva Stelei? Ce ar însemna calificarea în grupe pentru clubul dumneavoastră?
Kenna: Nu gândim aşa departe. Mai întâi avem în faţă un meci foarte greu de câştigat.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: