Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

SERIE A/ Romanii in prim-plan

Cei cinci români din Serie A au parte de o primă etapă extrem de incitantă. Adi Mutu şi Fiorentina se deplasează, pentru „Derby del Appennino”, la Bologna, pe terenul căreia s-au impus cel mai recent, în februarie, cu 3-1.

Paul Codrea joacă acasă un meci tare cu AC Milan, în timp ce proaspătul câştigător al Supercupei Italiei cu Lazio, Ştefan Radu, visează la trei puncte acasă cu Atalanta.

Fundaşii naţionalei noastre, Chivu şi Goian, au şi ei un week-end plin. Cristi joacă pe „San Siro” cu nou-promovata Bari, iar Dorin respiră în premieră aerul european pe „Renzo Barbera”, împotriva lui Napoli, în „Derby del Sud”.

După ce în aprilie era ţinută în şah de Chievo la Torino, 3-3, Juventus speră să evite o nouă gafă chiar în startul sezonului. Dar derby-ul etapei se joacă pe „Marassi”, unde Genoa şi Roma, ambele implicate joi în barajul Europa League, promit spectacol şi goluri multe.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: