Eurosport: Gazda Tenisului de Mare Șlem

În 2017, Eurosport este „Gazda Tenisului de Mare Șlem”. Cu transmisiunile în direct și cu analizele  legendelor anilor trecuți, Eurosport este destinația numărul 1 pentru fanii tenisului, informează Sport Profit.

Transmisiuni din cadrul  Roland Garros:

 • 250 de ore de transmisiuni ÎN DIRECT de la Roland Garros pe Eurosport și pe Eurosport Player
 • Toate terenurile de joc. Toate meciurile.
  TOATE meciurile de simplu și de dublu din turneul masculin și din cel feminin sunt în direct la TV și online pe Eurosport Player. Mai mult, Eurosport Player  oferă fanilor rezumate, statistici în timp real și reluări.
 • Analize oferite de Mats Wilander, Barbara Schett, Chris Evert și Patrick Mouratoglou
 • McEnroe e prezent
  Comisarul Tenisului revine într-un serial de opt episoade format scurt la Eurosport
 • Soluții inovatoare bazate pe noile tehnologii pe durata turneului – precum 3D Universe folosită în secțiunea „The Coach” (Antrenorul) – oferă telespectatorilor o experiență unică
 • Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal
  Transmisă în direct de la Paris pe Eurosport1, vineri 26 mai, de la ora 13.00

Principalele programe:

Game, Set și Mats
Găzduit de Mats Wilander și de Barbara Schett, programul de referință al fiecărei zile de Mare Șlem la Eurosport revine pe ecrane, oferind fanilor cele mai bune analize ale meciurilor turneului.

Patrick Mouratoglou dezvăluie strategiile folosite de cei mai buni jucători din lumeîn secțiunea „The Coach” (Antrenorul).

John McEnroe revine și el într-un serial de opt episoade, jucând rolul de auto-intitulat Comisar al Tenisului. Îl iubești sau îl urăști, sigur nu poți să-l ignori!

 John McEnroe 2_Credit Antoine Couvercelle

Get Ready

Pe măsură ce tensiunea dinaintea startului turneului se apropie de punctul culminant, fosta vedetă a tenisului Barbara Schett prezintă cinci episoade ale magazinului Get Ready (Pregătește-te) peEurosport. Programul și cuprinde ultimele știri și informații transmise în direct din Paris, până la debutul celui de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului.

Downtime

Eurosport omagiază jucătorii anilor trecuți în programul Downtime, un serial de cinci episoade în care Mats Wilander discută cu legendele trecutului, printre care Boris Becker, Gustavo Kuerten, Andre Agassi și flamboaiant-ul Yannick Noah, cu care  deapăna amintiri de la Roland Garros, evidențiind de ce acest turneu este unic în calendarul competițional al tenisului.

Primul episod din serialul Downtime va fi difuzat înainte de startul competiției, restul de patru episoade fiind programate pe durata turneului de la Roland Garros.

Downtime este un program sponsorizat de Longines.

 

Stiri recente

Grupul Rapidistilor Aristocrati, super bilet câștigător în Super Social!

Grupul Rapidistilor Aristocrati are un super bilet câștigător în în SuperSocial Superbet Hai și tu în SuperSocial, inspiră-te din cele...