Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Magazin TV

Emisiune Business Philosophy: Go Invictus România! Go!

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 i-a avut ca invitați pe maiorul Gabriel Ion, coordonatorul proiectului Invictus, plutonierul major Marius Taifas Bertoni și căpitanul Andrei Ailenei.

În cadrul emisiunii care a fost moderată de Romeo Chiriac, s-a vorbit. printre altele, despre Invictus Games cel mai așteptat eveniment sportiv, dedicat militarilor răniți, ce se va desfășura în perioada 16-22 aprilie 2022, la Haga, Olanda.

S-au prezentat și alte acțiuni ale Invictus, printre care „Îmbrățișăm România în alergare”, unde pe parcursul a treisprezece zile, în perioada 09-21.05.2022, Polgar Levente și Ailenei Andrei, ambii în alergare, și Cristian Gheorghe, pe bicicletă, vor traversa România, în cadrul celei de-a III-a ediții a evenimentului TransRomânia.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica Alegeri Potrivite.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: