EA SPORTS a reînnoit parteneriatul cu LPF

Electronics Arts Inc. (NASDAQ: EA) şi Liga Profesionistă de Fotbal Superliga, una dintre cele mai vechi din Europa, anunţă reînnoirea parteneriatului pe mai mulţi ani, informează lpf.ro.

Începând cu sezonul 2023-2024, parteneriatul dintre EA SPORTS FC şi Superliga va include licenţierea pentru toate competiţiile din SuperLiga României şi toate cele 16 echipe, de la FC Farul Constanţa, campioana acestui an, la cea mai recentă echipă promovată, Oţelul Galaţi, care a revenit în elita fotbalului românesc după opt ani.

„Suntem bucuroşi că prima ligă de fotbal a României va fi inclusă în EA SPORTS FC, care dă startul unei noi ere în fotbalul interactiv”, a declarat Justin Ştefan, Secretar General LPF.

„Ne încântă enorm faptul că îi avem ca parteneri pe cei de la EA Sports în misiunea noastră continuă de a promova fotbalul în România şi peste hotare”, a adăugat Justin Ştefan.

„Reînnoirea parteneriatului cu Superliga este o condiţie obligatorie pentru succesul EA SPORTS FC în România. Ne bucurăm deja de o prezenţă importantă în regiune prin studioul EA Bucureşti, care contribuie constant la elemente importante din jocurile noastre.

Autenticitatea e o valoare extrem de importantă pentru noi, şi prin acest parteneriat, vom continua să le oferim fanilor din România şi din lume experienţe captivante”, a spus David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC.

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...