Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Drumuri și răspântii la Divan

Craiova și Cetatea se transformă în capitală a filmului, degustărilor și gustărilor. Festivalul de film “Divan” începe pe 21 august. Aflat la cea de-a șasea ediție, “Divanul Degustătorilor de Film și Artă Culinară” aduce în centrul atenției filmul balcanic, controversat sau premiat, de multe însă rămas necunoscut publicului larg. Timp de zece zile, la “Divan” vor rula scurtmetraje și lungmetraje balcanice, vor avea loc concerte, precum și tradiționalul simpozion științific , care va avea invitați critici de film, profesori universitari, dar și specialiști din domeniul filmului din Croația, Grecia, Româna și Serbia. Festivalul este deschis tutror iubitorilor de cinema și bucătărie balcanică, accesul la filme și demonstrații culinare fiind liber. Primele două seri de proiecții vor avea loc în Centrul Vechi al Craiovei, urmând ca, pe data de 23, totul să se mute la Portul Multicultural Cetate. Camparea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Evenimentul se desfășoară sub egida Asociației Craiova Capitală Culturală Europeană 2021.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: