Doi jucători de top cer amânarea Australian Open

După Novak Djokovici şi Ashleigh Barty, locul 1 mondial WTA, consideră că ar trebui să se ia în considerare amânarea Australian Open, din cauza incendiilor de vegetaţie, care zguduie âara de la Antipozi.

“Tenisul  este doar un sport, un joc. Sunt lucruri mai importante, cum ar fi ce se întâmplă în Australia. Dacă se amână Australian Open, nu are importanţă. Important este ca australienii să fie în siguranţă. Da, ne plae să jucăm, dar acum nu e vorba decât de un joc. Acum trebuie să ne preocupăm de lucrurile mai importante în viaţă”, a spus Barty.

Numărul 2 mondial din tenis Novak Djokovic crede că organizatorii Openului Australiei ar trebui să ia în considerare amânarea primului turneu de Grand Slam al anului, dacă incendiile de vegetaţie şi fumul degajat de acestea ameninţă sănătatea jucătorilor.

“Dacă se ajunge la condiţii care afectează sănătatea jucătorilor, cred că trebuie să se ia în considerare amânarea Openului Australiei”, prevăzut în perioada 20 ianuarie – 2 februarie, a spus Djokovici.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...