Djokovici a inaugurat terenuri de tenis la Parcul Piramidei Bosniace a Soarelui

Novak Djokovici a inaugurat terenuri de tenis într-un parc arheologic din Visoko (Bosnia), al cărui manager susţine că găzduieşte piramide.

El a făcut o primă vizită în 2020 la „Parcul Piramidei Bosniace a Soarelui”,  pe care l-a descris drept „paradisul pe pământ”. Apoi s-a întors acolo de cel puţin patru ori, singur sau cu familia, întotdeauna primit foarte călduros de către proprietarul, Semir Osmanagic.

Pe tot parcursul zilei au fost organizate festivităţi şi turnee pentru inaugurarea acestor terenuri înconjurate de copaci. Inclusiv mai multe meciuri demonstrative, inclusiv unul între Novak Djokovici şi croatul Ivan Dodig.

Exploratorul bosniac Semir Osmanagic susţine de douăzeci de ani că a descoperit nu una, ci mai multe piramide. Construite de o civilizaţie misterioasă lângă Visoko.

În plus, echipele sale curăţă de câţiva ani galerii subterane din apropierea „piramidei Soarelui”. Despre care se laudă cu efecte benefice pentru sănătatea vizitatorilor. Al căror număr a crescut considerabil de când Djokovici a mers acolo.

Djokovici a explicat în 2020 că s-a simţit „regenerat” după o vizită la aceste galerii subterane.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...