Dinamo – Steaua! Urmează derby-ul de pe Arena Națională. Ce a spus antrenorul „câinilor” despre ruptura Steaua – FCSB

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a vorbit despre derby-ul de pe Arena Națională, dar și despre ruptura Steaua – FCSB.

Tehnicianul e sigur că Dinamo nu va avea probleme juridice, așa cum se întâmplă între cele două, Steaua și FCSB.

Dinamo – Steaua se joacă vineri, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în etapa a 6-a a Ligii 2.

Dinamo – Steaua! Urmează derby-ul de pe Arena Națională

Dinamo e pe locul 12 în clasament, iar Steaua e pe poziția a 7-a.

„La meciurile astea nu ai nevoie de o motivare suplimentară, nu am făcut nimic special. Un meci nu trebuie să difere faţă de altul, trebuie să intri 100% concentrat, atent pe lucrurile pe care le pregătim în fiecare săptămână. Eu sunt liniştit, dar ştiind că vom putea produce o bucurie suporterilor, meciul capătă o mai mare greutate. Nu aş vrea să intru în discuţiile astea privind eternul derby, pentru că acolo a avut loc o ruptură cu ceva timp în urmă, părerile sunt împărţite. Originea celor două echipe este aceeaşi şi cred că într-un fel rămâne un derby.

Dinamo nu va ajunge în aceeaşi situaţie cu Steaua. Din perspectiva noastră, lucrurile sunt clare, celelalte proiecte sunt făcute să vină suport pentru echipa noastră. Am avut discuţii chiar şi cu domnul Badea, am văzut şi declaraţiile comandantului de la CS Dinamo, toată lumea vrea un Dinamo puternic. Nu poate exista niciun dubiu că noi suntem adevăratul Dinamo. În primul rând că suporterii certifică asta şi sunt alături de noi”, a declarat Ovidiu Burcă într-o conferință de presă.

Antrenorul lui Dinamo a mai precizat: „Înaintea unor astfel de meciuri toată lumea devine pasională, mie îmi place să le transmit jucătorilor luciditate şi o dorinţă fantastică de autodepăşire, de luptă. Cred că astea sunt ideile principale pe care le voi transmite. Ne aşteptăm la un număr mare de suporteri mâine seară. Sunt conştient de faptul că mulţi dintre jucătorii mei sunt pentru prima oară în faţa unei astfel de meci, vreau să le transmit linişte, să nu le fie teamă. Suporterii trebuie să transmită energie şi entuziasm şi dorinţă de autodepăşire. Întotdeauna când suporterii te sprijină număr mare, ai mai multă energie decât adversarul”.

foto: www.facebook.com/RadioDinamo1948

Stiri recente

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la China Open

Sorana Cîrstea, locul 26 mondial, a fost eliminată în primul tur la China Open, turneu de categorie WTA 1000,...