Mutu, înaintea meciului cu FC U Craiova 1948: Scopul Rapidului e să câștige

Adrian Mutu a declarat înaintea întâlnirii cu FC U Craiova 1948, că scopul Rapidului e să câștige.

“Ne aşteaptăun meci extrem de complicat. Craiova este o echipă bună care ne-a învins pe Giuleşti în sezonul trecut în play-out. Craiova are un avantaj moral asupra Rapidului pentru că a reuşit câştige. Dar sperăm să facem un meci bun şi să câştigăm, pentru că ăsta e scopul nostru.

FC U are un ascendent moral, dar asta nu înseamnă că noi nu mergem la victorie sau că suntem temători. Din contră, suntem foarte ambiţioşi. Nu e un meci special, însă trebuie să fim foarte atenţi. Pentru că am văzut şi la ultimul meci că au marcat în minutul 95 sau 96”.

“Suntem într-un moment bun şi vrem să câştigăm. Însă nu ne ducem pentru revanşă, în sensul că avem ceva personal cu ei. Nu, e un meci ca oricare altul. Nu e revanşă nici pentru mine. A fost o experienţă utilă pentru mine Craiova cât am fost acolo… din păcate nu s-a terminat cum am vrut eu şi am mers pe drumuri separate.

FC U are jucători buni, am înţeles că şi Bauza este refăcut după accidentare şi probabil că va juca împotriva noastră. Asamoah este însă suspendat… după datele Instat e cel mai bun pasator din Liga I”.

Mutu  îşi propune ca Rapidul să rămână cât mai mult timp pe primul loc în Superligă. “Se spune că e uşor să ajungi pe primul loc şi greu să te menţii. Dar nu a fost uşor să ajungem şi clar va fi foarte greu să ne menţinem acolo, dar noi încercăm”.

Referitor la un eventual transfer al olandezului Kevin Luckassen, ultima oară aflat în Turcia, la Kayserispor, Adrian Mutu a afirmat: “Luckassen e un jucător interesant, dar ca el mai sunt şi alţi jucători pe listă. O să analizăm şi o să luăm o decizie sper cât mai curând. Noi încercăm să mai aducem un atacant. Iar apoi, în iarnă în funcţie de poziţia din clasament, de problemele medicale… vedem”.

FC Rapid întâlneşte pe FCU Craiova 1948, sâmbătă, de la ora 21:30, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a Superligii.

Stiri recente

Dani Coman a demisionat de la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunţat că Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al clubului. “Dragi sibieni, pentru mine...