Dan Petrescu a dezvăluit ce jucător vrea să transfere la CFR Cluj: „E din străinătate. Să vedem cu ce clauză”

Dan Petrescu vrea un atacant la CFR Cluj după ce Marko Dugandzic a plecat la Rapid.

Antrenorul echipei campioane spune că oficialii încearcă să transfere, sub formă de împrumut, un jucător din străinătate.

CFR Cluj joacă sâmbătă, de la ora 21:30, cu CS Mioveni într-o partidă din etapa trei a Superliga.

Dan Petrescu a dezvăluit ce jucător vrea să transfere la CFR Cluj: „E din străinătate. Să vedem cu ce clauză”

Petrescu a vorbit și despre echipele românești ce evoluează în tururile preliminare Conference League. Aici, CFR Cluj o va întâlni pe Șahtior Soligorsk.

„Avem nevoie de un jucător în atac după plecarea lui Dugandzic. Sunt multe meciuri şi mai e nevoie, pentru că Buş şi Birligea nu i-am folosit din cauza accidentărilor. Şi nici nu cred că-i pot folosi în următoarea lună. Iar pentru noi urmează foarte multe meciuri, aşa că avem mare nevoie de un atacant. Dacă Buş şi Birligea erau sănătoşi nu am fi avut nevoie, dar aşa, 100% avem nevoie de un atacant. Cei din conducere caută, nu e uşor în perioada asta. Sper să aducem un jucător împrumut, să vedem cu ce clauză. Un jucător din străinătate căutăm”, a declarat Dan Petrescu.

„Acum cred că toate echipele româneşti vor să se califice în grupele Conference League şi abia apoi se vor concentra 100% la campionat. Şi cred că văd şi ei acum ce greu e să joci pe două fronturi. De aceea sunt convins că vor fi foarte multe schimbări în clasament până se va termina cu parcursul în Europa” a mai spus Petrescu.

 

Stiri recente

Simona Halep împlineşte 32 de ani

Simona Halep împlineşte astăzi 32 de ani. Ea a fost suspendată patru ani pentru dopaj și a ieşit din...