Cum s-a motivat Simona Halep în meciul cu Bianca Andreescu

Simona Halep a trecut de Bianca Andreescu, în primul meci de la Turneul Campioanelor, chiar dacă a pierdut primul set și a fost condusă în cel de-al doilea. S-a terminat 3-6, 7-6, 6-3 pentru jucătoarea noastră în duelul cu sportiva din Canada, iar Halep a explicat la final cum a reușit să se motiveze.

“În setul al doilea, chiar dacă ea conducea, m-am gândit că sunt mai puternică din punct de vedere psihic. Am avut câteva schimburi lungi de mingi, pe care le-am câştigat. Apoi, nu m-am mai gândit la rezultat, m-am concentrat pe mine însămi. Am avut în cap doar că trebuie să joc împotriva ei ca să fiu bună. A schimbat mult ritmul, cu unele mingi tăiate, la care nu te aşteptai. Cred că la mingea de meci am fost agresivă cu lovitura de rever pe linie, dacă îmi amintesc bine. Nu m-am gândit că pot pierde meciul (n.r. – la minge de meci). Am vrut doar să încep, chiar dacă poate era prea târziu, să încep să lovesc mingea şi să o dau pe linie. Cred că azi a fost o bună lovitură împotriva ei”, a declarat Halep, potrivit site-ului WTA.

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...