CSM București joacă azi în Liga Campionilor, sub comanda noului antrenor

CSM București este gata de debutul în cea mai tare competiție intercluburi de pe continent. Fetele antrenate de Adrian Vasile pornesc la drum cu un meci în deplasare, în Danemarca, apoi vor avea două partide acasă, cu Rostov și Lublin, se vor duce în Polonia, revin la București pentru confruntarea cu Esbjerg și termină această fază a grupelor în Rusia.

Traseul este lung și nu există meciuri ușoare, iar fetele noastre știu asta și sunt conștiente că mereu primul joc este și cel mai greu. ”Tigroaicele” își doresc să înceapă cu dreptul parcursul lor din Liga Campionilor, iar acest lucru este sinonim cu victoria în Danemarca.

”Este un meci foarte important, critic dacă pot spune aşa, pentru că e un nou început şi avem iar multe accidentări, dar mergem acolo să câştigăm. Obiectivul rămâne calificarea în Final Four, nici nu se pune problema de altceva. Eu aş putea să spun dinainte că ajungem sigur acolo, dar în niciun sport nu e nimic sigur. Însă noi încercăm pentru că sperăm ca jucătoarele accidentate vor reveni şi vom fi pe drumul cel bun. Urmează o partidă de foc în Danemarca, dar cele care suntem sănătoase vom face totul ca să câştigăm acest meci” – Iulia Curea, handbalistă CSM București.

Ce start pentru Adrian Vasile!

Meciul cu deținătoarea titlului din Danemerca reprezintă ceva mai mult decât startul noii ediții a Ligii Campionilor pentru Adrian Vasile. Esbjerg- CSM București este prima partidă pentru el din postura de antrenor principal în această competiție. 

”Va fi un joc foarte echilibrat în primul rând. E debutul sezonului de Liga Campionilor şi toată lumea aşteaptă această competiţie. E un meci în deplasare împotriva unei echipe foarte bune, cu o foarte bună organizare şi structură de joc, precum toate echipele din zona scandinavă. Noi vom merge să dăm 120%, cu mintea, cu sufletul şi cu trupul. Este un meci important şi victoria este tot ce ne dorim. Faţă de întâlnirea de acum trei sezoane, trei dintre cele mai bune jucătoare de la Esbjerg nu erau atunci. Deci era o echipă mai slabă valoric faţă de cum e azi” – Adrian Vasile, antrenor handbal feminin CSM București.

PROGRAMUL LIGII CAMPIONILOR

Duminică – 6 octombrie, ora 17.50 – Esbjerg – CSM București

Vineri – 11 octombrie, ora 20.30 – CSM București – Rostov

Sâmbătă – 19 octombrie , ora 18.00 – CSM București – Lublin

Duminică – 3 noiembrie, ora 19.00 – Lublin – CSM București

Duminică – 10 noiembrie, ora 14.30 – CSM București – Esbjerg

Sâmbătă – 16 noiembrie, ora 14.00 – Rostov – CSM

Stiri recente

Messi vrea să joace la și CM din 2026

Messi îşi doreşte mai mult ca niciodată să joace la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Statele...