Cristina Neagu și Paula Ungureanu, în top după prima etapă din grupele Ligii Campionilor

Portarul Paula Ungureanu (CSM Bucureşti) s-a clasat pe primul loc în Top 5 săptămânal al EHF, după meciurile din Liga Campionilor.

Paula a reuşit 10 intervenţii în total, din care două de la 7 metri, în meciul cu Larvik HK, scor 26-26, iar EHF a anunţat topul celor mai bune cinci performanţe ale portarilor în această primă etapă din grupele principale. În Top 5 mai urmează Kari Grimsbo (Gyor), Sabine Englert (FCM), Marta Batinovici (Buducnost) şi Marina Rajcici (Metz). CSM București a remizat pe teren propriu, cu Larvik HK, în prima partidă din grupa principală 2.

 

De asemenea, Cristina Neagu a marcat 10 goluri în meciul echipei sale, Buducnost, cu Vardar HK, pierdut însă cu scorul de 28-31.

După prima etapă din grupele principale ale Ligii Campionilor, CSM Bucureşti ocupă locul 5 în grupa 2 (3 puncte), iar Buducnost se află pe 3 în grupa 1 (6 puncte).

Primele patru clasate în grupele principale se vor califica în faza sferturilor de finală, care se vor juca în dublă manşă eliminatorie, între 7-16 aprilie, pentru ”biletele” din Final Four, programat la Budapesta, în 13-14 mai.

 

Stiri recente

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, menţinându-se...