Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Cristina Neagu și Paula Ungureanu, în top după prima etapă din grupele Ligii Campionilor

Portarul Paula Ungureanu (CSM Bucureşti) s-a clasat pe primul loc în Top 5 săptămânal al EHF, după meciurile din Liga Campionilor.

Paula a reuşit 10 intervenţii în total, din care două de la 7 metri, în meciul cu Larvik HK, scor 26-26, iar EHF a anunţat topul celor mai bune cinci performanţe ale portarilor în această primă etapă din grupele principale. În Top 5 mai urmează Kari Grimsbo (Gyor), Sabine Englert (FCM), Marta Batinovici (Buducnost) şi Marina Rajcici (Metz). CSM București a remizat pe teren propriu, cu Larvik HK, în prima partidă din grupa principală 2.

 

De asemenea, Cristina Neagu a marcat 10 goluri în meciul echipei sale, Buducnost, cu Vardar HK, pierdut însă cu scorul de 28-31.

După prima etapă din grupele principale ale Ligii Campionilor, CSM Bucureşti ocupă locul 5 în grupa 2 (3 puncte), iar Buducnost se află pe 3 în grupa 1 (6 puncte).

Primele patru clasate în grupele principale se vor califica în faza sferturilor de finală, care se vor juca în dublă manşă eliminatorie, între 7-16 aprilie, pentru ”biletele” din Final Four, programat la Budapesta, în 13-14 mai.