Costel Pantilimon, despre brandul Poli Timișoara – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Managerul General al Poli Timișoara, Costel Pantilimon.

Politehnica Timișoara este echipa de fotbal fanion a Banatului. Are 102 de existență și peste 2 milioane de fani în întreaga țară care simpatizează cu alb-violeții.

Considerată poarta spre Vest a României, Timișoara este în acest moment un oraș în plină ascensiune și Capitala Cultural Europeană.

BOARD

– Iosif Rotariu – scouting – Cel mai mare fotbalist pe care Banatul l-a dat. A câștigat campionatul României de 5 ori și Cupa Românei de 4 ori. A evoluat 4 ani în Turcia și a fost prezent de 25 de ori în naționala României. La 50 de ani a luat ghetele „din cui” pentru a juca pentru Poli Timișoara în Liga a 5-a.

Costel Pantilimon – Manager General- Cu un palmares bogat și cu vaste cunoștințe, pe care le-a acumulat în fotbalul mare, Costel Pantilimon aduce în club un aer vestic, prin experiența și „knowhow”-ul acumulat de-a lungul carierei sale. Manchester City, Sunderland, Watfort, Nottingham Forest etc.

Paul Codrea – antrenor – Născut și crescut în Timișoara, este cel mai de preț reprezentant al orașului. Cu peste 240 de merciuri în campionatul Italiei și peste 40 de selecții în echipa națională a României, Paul Codrea, aduce un suflu de profesionalism echipei prin toată experiența acumulată.

Suporteri – motorul echipei – Politehnica Timișoara este clubul din România în care vocea suporterilor se aude cel mai puternic, prin noțiunea de membru oficial.

Suporterii sunt reprezentați în board-ul de conducere al clubului, votează în cazul deciziilor importante, se implică activ la bunul mers al acestuia și sunt, probabil, cea mai unită comunitate în jurul unui fenomen sportiv în România.

TROFEE – 2 Cupe ale României, 3 ori Vicecampioni, 2 finale ale Cupei, 16 participări internațional

CIFRE SOCIAL MEDIA

  • 56.000 de fani pe Facebook
  • 350.000 de copii în Academia Poli
  • 1 milion de fani la nivel regional
  • 9051 folowrsi pe Intagram
  • 32 de antrenori licențiați
  • A patra echipă cea mai iubită din România
  • De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica Alegeri Potrivite.

Stiri recente

Turneu ATP 250 în Capitală, în aprilie 2024

Turneul internaţional ATP 250, dotat cu premii totale în valoare de 600.000 de euro, organizat de Fundaţia Ţiriac, se...