Te asteptam si pe retelel sociale

Poveşti

Componenții Generației de Aur a fotbal tenisului românesc, campioni și la învățătură

În ultima vreme, România are din ce în ce mai puțini sportivi de excepție. Motivele sunt cunoscute. Am avut-o până acum câțiva ani pe Simona Halepla, care a fost nr. 1 WTA, iar acum ne-au mai rămas Cristina Neagu la handbal și Anemaria Gherghel, cea mai bună jucătoare din lume la fotbal tenis. În rest, aproape nimic.

De asemenea, România are în continuare ambasadori de excepție în lume pe componenții lotului național de fotbal tenis, multiplii campioni mondiali.

Că e vorba de Anemaria Gherghel, Ana Maria Rizescu sau Răzvan Vornicu ori ceilalți campioni mondiali, aceștia reprezintă cu cinste România la nivel mondial.

Iar la nivel național, fac legea, drept dovadă stând rezultatele înregistrate de aceștia la recent încheiata ediție a Cupei României Boromir.

Apoi, cei trei campioni mondiali au și rezultate excepționale la școală, ei aplicând pentru Doctorat în cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport. În alte țări, sprijinul oferit de autorități pentru astfel de oameni speciali este total. La noi sperăm doar ca cei trei campioni mondiali să fie măcar „arbitrați” corect în acest „teren de joc” al învățământului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: