Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Cei mai buni handbaliști romani în 2018

Cristina Neagu și Mihai Popescu au fost desemnați cei mai buni handbaliști ai anului 2018, ca urmare a voturilor antrenorilor celor doua ligi.

Aflată în recuperare după operaţia de ruptură de ligament la genunchiul drept, Cristina primeşte pentru a şasea oară distincţia din partea FRH.

”Sunt bucuroasă să fiu aleasă cea mai bună handbalistă română pentru a 6-a oară. Anul 2018 a fost unul foarte bun pentru mine, un an în care am dat tot ce am avut mai bun pentru echipa de club şi echipa naţională. După cum ştiţi cu toţii, mă aflu în recuperare după operaţia suferită la genunchiul drept şi sunt mai motivată ca oricând să îmi revin şi să joc din nou handbal la cel mai înalt nivel. Vă mulţumesc tuturor pentru aprecieri!”, a declarat Cristina Neagu.

Portarul Mihai Popescu care evolueză la Saint Raphael VHB, în Franţa, a fost desemnat cel mai bun jucător român al anului 2018, disincţie pe care o primeşte pentru a şaptea oară.

”În primul rând vreau să le mulţumesc colegilor şi antrenorilor mei de la echipa  naţională şi de la echipa de club pentru tot ce au făcut pentru mine şi pentru încrederea acordată şi, nu în ultimul rând, celor care m-au votat! Mulţumesc FRH pentru titlul acordat!”, a declarat Mihai Popescu.