Ce primă au jucătorii de la Rapid dacă bat pe FCSB! Dan Șucu a anunțat câți bani câștigă jucătorii

Dan Șucu a spus că le va da jucătorilor o primă de 80.000 de euro dacă vor câștiga meciul cu FCSB.

Rapid va juca meciul cu FCSB duminică, de la ora 20:30, în etapa 15 din Superliga.

FCSB e lider în clasament, 31 de puncte, iar Rapid are 26 de puncte.

„Am citit declarația simpatică pe care domnul Becali a dat-o despre primele pe care le dăm noi, aici, la Rapid și anume că eu de asta dau prime mari că n-o să ajung să le dau și de asta promit prime că n-o să dau niciodată banii ăștia. Este o declarație simpatică, mi-a citit-o soția, mi-a plăcut și am apreciat spiritul de glumă al domnului Becali pe care abia aștept să îl întâlnesc în derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminică.

80.000 de euro pentru victorie cu FCSB, asta este suma pe care o împart băieții și o merită cu prisosință. M-am bucurat că anul trecut, de trei ori, primele au plecat direct din conturile mele la acești băieți minunați. Asta sper să se întâmple și în acest an. Până una alta, chiar am avut motive mari de bucurie, motive serioase și sunt convins că așa va fi și în sezonul acesta. Oricum, a fost simpatică declarația domnului Becali”, a declarat Dan Şucu.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...