Te asteptam si pe retelel sociale

Poveşti

Bicicletele care au cucerit deșertul Atacama și vulcanul Ojos Del Salad, donate unei școli din Copiapo

Cei trei rutieri români, Cătălin Neacșu, Mihai Emil Isar și Bogdan Guță și-au donat unor copii de la o școală din Copiano (Chile) biciclete Pegas „Drumeț” cu care au traversat deșertul Atacama și au escaladat pe pantele celui mai înalt vulcan din lume, Ojos Del Salad.

p3

 

„Ne-am despărțit cu greu de înaripatele Pegas, care s-au comportat impecabil prin traseul deșertul Atacama și la vulcanul Ojos Del Salad. Ne-ar fi fost drag să le avem ca amintire în țară, dar am preferat să le donăm unor copii de la o școală din Copiano, aflată la 200 km de Ojos Del Salado”, a declarat Cătălin Neacșu.

p1

 

Pegas anunță reduceri de până la 90% la biciclete și accesorii de bicicleta începând de vineri, 18 Noiembrie, orele 00.00.

Promoția durează de joi de la miezul nopții până pe 27 noiembrie, timp de 10 zile, și cei de la Pegas își propun să facă vânzări de minimum 1 milion de lei în acestă perioadă.

p-discount2

“Noi ne dorim să extindem sezonul de biciclete tot anul, dacă se poate. Pentru asta am făcut o colecție de biciclete de iarnă, dar cum încă nu a venit zăpada, am ieftinit ocazional toată colecția noastră de biciclete. Avem reduceri de până la 90%. Astfel dăm ocazia oamenilor gospodari să cumpere bicicleta iarna – pentru că e mai ieftin și sanie vara. Revenim și cu sania Pegas cât de curând – un alt proiect in dezvoltare”, a declarat Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

p-discount

Anul acesta, Pegas își propune o creștere de peste 300% a vânzărilor de biciclete, urmând ca peste 2 ani să ajungă la masa critică de biciclete necesară pentru a lansa o fabrică cu producție integral în Romania.

Reducerile vor fi active de la ora 00.00 – vineri 18 noiembrie până la ora 24.oo, duminică, 27 noiembrie. Și pot fi accesate pe www.bicicletapegas.ro, la Magazinele din Vasile Lascăr 144, și Mall Promenada, precum și în rețeaua națională de dealer Pegas.

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: