Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Vedetele Prima TV au „debutat“ în naţională

Vedetele masculine de la Prima TV au îmbrăcat echipamentul galben al tricolorilor. Cristi Brancu, Cove, Sebastian Zachmann, Marius Saizu, Daniel Osmanovici, Grig Chiroiu, Toni Ionescu şi Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu).

Hai, România! Fii Prima! Este îndemnul sub care postul TV difuzează, în următorii 4 ani, meciurile echipei reprezentative de fotbal a României. Toţi jucăm când joacă România!

Pe 4 iunie 2022, România debutează cu Macedonia în UEFA Nations League, în direct la Prima TV, de la ora 21.00. Returul este pe 14 iunie, de la ora 21.00. ”Misiunea Prima TV este să ofere programe de calitate, iar partidele Naţionalei de fotbal sunt parte din statementul staţiei noastre în faţa publicului român, de a difuza conţinut relevant pentru telespectatori. Avem încredere că vom oferi transmisiuni de calitate, o acoperire editorială pe măsură şi sperăm că şi rezultatele Naţionalei să fie unele care să bucure suporterii români”, spune Simona Mazilescu, director operaţional.

“Mereu mi-am dorit să joc la Chelsea. Mi se pare că am şi ce îmi trebuie ca să fiu acolo, pe teren. Acum, mi-am făcut şi antrenamentul la filmarea de promo, sper doar că m-a văzut vreun scouter şi că îmi schimb cariera. Dincolo de glumă, a fost o dimineaţă perfectă, petrecută alături de colegii mei”, spune Cove.

Din iunie 2022, toţi jucăm când joacă România!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: