Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Rapid, out de la barajul pentru Conference League! Anunțul LPF și reacția lui Mutu

LPF a anunțat că și în cazul în care Sepsi va câştiga Cupa României, Rapid nu va juca barajul pentru Europa Conference League.

„În cazul în care Sepsi OSK Sf. Gheorghe va câştiga finala Cupei României, FC Botoşani, ocupanta locului secund în play-out, va disputa acest meci de baraj. În cealaltă eventualitate, adică dacă Sepsi OSK nu va câştiga Cupa României, barajul preliminar va fi Sepsi OSK – FC Botoşani, programat luni, 23 mai, ora 20:30, la Sf. Gheorghe, iar câştigătoarea va da bătălia finală pentru UEFA Conference League” arată LPF.

Al doilea meci de baraj pentru calificarea în Conference League se va juca vineri, 27 mai, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Universitatea Craiova se va duela cu Sepsi sau FC Botoşani.

La finalul play-out-ului Ligii 1, Rapid e pe poziţia a treia în clasament, 39 de puncte, fiind depășită de Sepsi, 42 de puncte, şi Botoşani, 41 de puncte.

„Trebuia să ne zică și nouă mai de mult. Acum e ușor, am căzut pe locul 3. Dar până acum am condus în tot play-out-ul. Eu unul nu țin neapărat să joc acest baraj, nu merităm cu atitudinea asta. Nu am arătat în ultimele meciuri că merităm Conference League sau barajul măcar. Prefer să am o vacanță mai mult și să îmi pregătesc sezonul care vine mult mai bine și să dăm totul sezonul care urmează. Cu asemenea atitudine ne facem de râs în Conference League” a declarat Adrian Mutu, după eșecul cu CS Mioveni, 2-3.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: