Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Tricolorii U17 s-au calificat la Turul de Elită, ultima fază înainte de Campionatul European

Tricolorii U17 au învins San Marino cu 6-0 în ultima partidă din grupa de calificare la EURO. Deși au învins câștigătoarea grupei, Rusia, au încheiat pe 3, dar merg la Turul de Elită din primăvara anului viitor.

România a învins clar, așa cum era de așteptat, pe San Marino, după ce avea 5-0 la pauză. Dar a așteptat și rezultatul din cealaltă partidă a grupei pentru a afla de pe ce loc se califică la Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European.

Cum Rusia a învins 2-1 pe Elveția, primele trei echipe din grupă au acumulat 6 puncte. Astfel că diferența s-a făcut printr-un clasament în 3. Rusia și Elveția, golaveraj 2-2, au încheiat primele, iar tricolorii, golaveraj 1-1, au terminat pe poziția a treia.

România a obținut însă calificarea mai departe, fiind una dintre cele mai bune 4 ocupante ale locurilor 3. Tragerea la sorți a următoarei faze va avea loc pe 3 decembrie, la Nyon.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: