Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Tomas Ryde nu mai e selecționerul naționalei de handbal

Comisia Tehnică a FRH l-a demis pe Tomas Ryde după doar şapte luni din funcţia de selecţioner al naţionalei feminine. Evoluţiile modeste de la Campionatul Mondial din Japonia, unde România a terminat pe locul 12, au fost decisive în îndepărtarea suedezului.

Oficialii Federaţiei Române de Handbal trebuie acum să se mişte rapid pentru a-i găsi înlocuitor lui Ryde. La mijlocul lunii martie, handbalistele noastre îşi vor juca ultima şansă de a se califica la Jocurile Olimpice, unde vor da peste Muntenegru, Norvegia şi Coreea de Nord. Unul dintre numele vehiculate pentru a-l înlocui pe Ryde este Adi Vasile, antrenorul CSM-ului şi secundul naţionalei Muntenegrului.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: