Tehnovest – magazin online de consumabile industriale și produse hidraulice

Fiecare proiect pe care îl realizezi are nevoie de diverse produse pentru a fi eficient și pentru a avea o lungă durată de viață. Numeroase echipamente și accesorii pot fi utilizate pentru a genera acest tip de eficiență și durată de folosire. Poți comanda orice ai nevoie de la Tehnovest – magazin online de consumabile industriale și produse hidraulice.

Magazinul Tehnovest oferă clienților peste 300.000 de produse pentru care pot opta în vederea finalizării proiectelor lor. Pe site găsești o gamă largă de consumabile industriale, categorie în care poți alege din peste 25 de produse. Fiecare produs are dimensiuni și capacități diferite, astfel încât să îl alegi pe cel eficient pentru nevoile tale. Acestea se pot utiliza la diferite aplicări și întrebuințări pentru a putea realiza produsul final.

Tot în categoria de consumabile industriale ai ocazia de a opta pentru trusa fitinguri alama nichelata. Aceasta cuprinde peste 180 de piese pe care le poți utiliza în diferite proiecte. Tehnovest îți pune la dispoziție o mulțime de alte accesorii, atât pentru folosirea lor în mediul industrial, cât și în cel casnic. Spre exemplu, poți alege truse de scule și scule de mână pentru proiectele din propria gospodărie.

Magazin online cu sute de mii de produse

În cadrul acestui magazin vei descoperi sute de mii de produse dintre care le poți alege pe unele dintre cele mai eficiente. După cum spuneam mai sus, o mulțime dintre acestea se găsesc sub diferite capacități și dimensiuni, astfel încât să poți comanda exact ceea ce ai nevoie. Pe site vei beneficia și de posibilitatea de a verifica stocul extern.

Gama de produse cuprinde următoarele: cilindrii, amortizoare de șoc, vacuum, supape de siguranță, conectori și adaptoare pentru furtun, cuple rapide, distribuitoare, electrovalve, amortizoare de zgomot, țevi, coliere, echipamente de măsurare a presiunii și a temperaturii, sisteme cu aer, pistoale de suflat, scule de mână, racorduri filetate, fitinguri, robineți cu bilă și de închidere, cât și rulmenți. Toate acestea se găsesc în categoria de magazin, pe când în secțiunea de catalog poți opta pentru cuple și fitinguri, furtunuri, regulatoare, distribuitoare și cilindrii.

În cazul în care pe site nu găsești ceea ce ai nevoie, poți alege să verifici stocul extern în care se află peste 120.000 de produse. Acestea se aduc la comandă în funcție de necesarul clientului. Tehnovest asigură livrarea produsului până la adresa solicitată.

Consumabile industriale și scule pentru gospodărie, în același loc

Tehnovest se asigură în permanență că fiecare client are parte de produsele solicitate. Din acest motiv, compania oferă acces atât la consumabilele și produsele industriale, cât și la cele pentru propria gospodărie. Poți apela la accesorii pentru vopsit, la rulmenți sau robineți cu bilă care fac mai eficiente proiectele din casa ta.

Site-ul dispune de o varietate de produse în materie de pneumatică și hidraulică, alături de consumabilele industriale și alte sute de mii de produse. Vei avea acces constant la echipamentele și accesoriile necesare pentru ca proiectele tale să prindă contur!

 

Contact: 0736335387 / 0738422245 / 0727724831

Stiri recente

Mbappé, invitat la un dineu la Palatul Elysee alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappé a primit o invitaţie pentru a participa la un dineu oficial la Palatul Elysée alături de preşedintele...