Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Super derby: Borussia – Bayern 3-2

Borussia Dortmund a invins, vineri seara, pe campioana en-titre a Germaniei, Bayern Munchen, formatie care ocupa in prezent locul 3 in Bundesliga.

Primul meci dupa pauza de iarna in campionatul german a inceput cum nu se poate mai bine pentru gazde, care au deschis scorul in minutul 12 prin Frei. Bucuria celor de la Dortmund nu a tinut insa prea mult, Bayern preluand conducerea pana la finalul primei reprize, prin Van Buyten (25) si olandezul Makaay (42).

Repriza a doua a apartinut gazdelor, care au marcat de doua ori in cateva minute, Frei (58) si Tinga (60), aducant Borussiei o victorie deosebit de pretioasa.

De infrangerea campioanei profita Werder Bremen si Schalke 04, care au ocazia de a se distanta la 6 puncte de locul 3.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: